Lungabscess förklaring till ett års helvete?

Äntligen något konkret att ta på och det bara blev så av en ren slump.

Händelser och människor som jag trott annat om slog undan det sista jag hade och det kändes som att jag tvärsjönk i dyn och inte kunde hålla mig flytande. Mitt mående har varit långt under skosulorna men nu känns det som att jag börjar andas ovan vattenytan, skrattet har hittats igen verkar det som. Kan bero på att det som drabbade mig sedan ett år tillbaka nu verkar ha en logisk och processbar förklaring. Lungabscess! Bara slumpen gjorde att det ens blev en lungröntgen som jag tyckte var helt bortkastad men som visar sig kunna vara lösningen på helvetet!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.