Krönika 2016, del 2

2016 blev konserternas år för KA och mig iaf. En kort sammanfattning av dom finns här:

Vi har varit på Slade, Sweet and Smokie på Skansen 6 augusti. Alla övriga blev på Gröna Lund och vilket fullvärde för Gröna Kortet 2016. Gamla kultbandet Madness blev också lyssnat på 30/9. Mina barndomsfavoriter såklart, Sven-Ingvars var vi ju också på 12/8. Deep Purple och Status Quo blev 1 och 2 juli.

Dan Reed Network blev det 6 juni på Lilla Scenen och jag såg mest här med tanke på min rullstol jag ackompanjerades av.

Ett riktigt rikt koncertår för oss och det var riktigt , riktigt roligt trots att jag till stora delar fick sitta i min rullstol under flera av dom.

Vi gjorde mycket, mycket hände, både tråkigt och roligt. Nytt jobb blev det också på en helt annan typ av företag.

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.