PostNord är en katatstrof

Så förbannat less på att saker och ting inte fungerar. Har beställt en ny ryggsäck och hade jag vetat att den skickades från Kina hade jag beställt den från en annan hemsida. Jag blev varse att den skickades från Kina när jag fick orderbekräftelsen och samtidigt info att den skickats. Förra fredagen för drygt en vecka sedan, dvs den 18/5 så fanns den på plats i Sverige för tullklarering.

På måndag den 21/5 ringer jag för att fråga om hur jag får betalninguppgifter så att jag snabbast kan få hem min ryggsäck. Perosnen i kundtjänsten säger att det tar 1-3 dagar att knappa in uppgifterna och att jag skall kolla på hemsidan, http://moms.postnord.se för att få uppgifterna snabbast. Jag kollade i princip varje dag och i torsdags den 24/5 ringde jag kundtjänst igen och fick ett ganska dumt bemötande av personen som svarade att det kunde ta mycket längre tid och han inget kunde göra för att hjälpa mig.

I dag försökte jag igen nå kundtjänsten men denna gång via deras chattfunktion och fick då ganska snabbt respons och får då veta att dom har ingen information om min ryggsäck så därför finns det ingen information om hur mycket jag skall betala in i moms mm för att få hit min ryggsäck. Då får jag fixa fram orderinformationen med belopp för att dom skall kunna hantera min försändelse. Hur länge hade dom tänkt att jag inte skulle få information om att information saknades?

Jag frågar sedan vilken betalningsinformation jag skall ange och när jag kan få hit min ryggsäck? Då svarar hon mig att hemsidan kan ta några veckor på sig innan den blir rätt uppdaterad och att det är där jag kan få min information. Jag bara va! Chatten gick inte att spara ner så jag fotade delarna och lägger in här så kan man läsa själv. Helt absurt med en hemsida som kan ta veckor på sig för att innehålla rätt information och att det sedan också skall ta några till innan jag därefter får hem min försändelse. Kalla Post Nord för Post Mord är inte helt fel, det är en total katastrof. Efter sista bilden försvann hela chatten och jag kom bara in på en kö så jag vet inte vad hon svarade mig. Däremot försökte jag på momssidan och vips fick jag upp betalinfo så något hade hon gjort så nu är iaf ryggsäcken betald och nu återstår bara att se när jag får min ryggsäck, dvs hur många veckor det tar.



Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.