Semestern är här!

Det känns jätte bra. KA har jobbat med att få garderoben vi tänkt oss i hallen klar, när vi hade vattenskadan så gjrde vi ena väggen kortare och det är denna vägg som nu blir garderob från hallen. Tänkte ha våra säsongskläder där och lite annat. Nu återstår egentligen bara ett problem, att hitta skjutdörrar som funkar när öppningen bara är 110 cm och det verkar vara en svår nöt att knäcka.

Från altanen
Vår altan är klar och den är riktigt fin tycker vi båda. KA gjorde ett suveränt jobb och Stoffe visade på lite bra saker och hjälpte till med grunden. Superskoj är det och några frukostar har vi hunnit med därute, fler hoppas vi få till innan det blir kallt igen 🙂
På var kortsida lämnade vi en del utan golv och gjorde stora blomlådor (kan man kalla dom iaf) och på ena sidan har vi planterat jordgubbar, smultron, hallonbuskar och lite kryddor. Första 3 färdiga gubbarna har vi ätit och fler kommer i kväll, vi satte 8 jordgubbsplantor.
Pga strul med script och lite tid att fixa så lade vi ut bilderna på Picassa och för den som vill kan ni kika genom att klicka på länken under kortet, där det står altan.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.
Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...