Du delar bara ut på nätet #blogg100 #bloggswe

Gjorde väl inte min kväll direkt, särskilt inte som det kom från ett helt oväntat håll men då vet jag. Bara personen som sa det också ser till att aldrig ta kort med mig på för det accepterar inte jag! Det bekräftar bara det jag egentligen trott hela tiden, har inte delat ut ett enda kort på personen i fråga utan lov heller och det är, om alls, många år sedan,.

Det var visst nationaldagen också och för mig den första som svensk medborgare. Stort grattis på er alla, det gäller alla som bor och verkar här i detta land.

svenska flaggan

Inlägg 98 av 100 #blogg100

Detta här inlägget är postat dag 98 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...