Bikermässa, solsken och Matvärlden #blogg100

Efter, en som vanligt, usel nattsömn packade vi oss iväg mot Hönö och Bikermässan arrangerad av Akar MC. Vi hämtade ut kontanter först utifallatt det var något vi ville köpa.

Lite fånigt men vi har aldrig varit på en riktig MC klubb så jag vågade inte egentligen ta några kort och det är synd för det var riktigt läckert i klubbkåken, ja även utanför. Detta var det enda jag vågade fota och vem vet det kanske är helt ok att fota där.2016-03-12 12.17.41

Såg riktigt fina småbarnsvästar som vi nästan köpte på fläcken trots att dom inte var gratis precis. Kunde riktigt se fröken Moa pippifantast ha västen på sig när hon cyklar på sin trehjuling i solnedgången 🙂 Vi köpte ingen barnväst men ett enkelt men snyggt halsband till mig.

 

Vädret var så mycket hojkörningskänsla men det behöver bli lite fler grader också.

På vägen hem från Hönö tog vi vägen via Matvärlden för att handla lite inför i morgon. Har du inte handlat på någon Mtvärlden butik tycker jag du skall göra det. Det är jätteskoj att handla där och se alla olika saker från världens alla hörn. Det finns tom en hel del från Ghana fast på sektionen står det Iran.2016-03-12 14.19.082016-03-12 14.19.24

En bra dag var det iaf.

Inlägg 12 av 100 i #blogg100

 

Detta här inlägget är postat dag 12 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...