Besiktningen i tisdags

kanske någon undrar över eller inte men den gick relativt bra. Vi fick 3 saker att åtgärda. Två av dessa är enkla, en kontakt som skall hänga rakt, vår fina ljusskylt (som skall med oss oavsett) och så den mindre enkla saken, golvvård på plan 2. Det är ca 250 kvm golv och det skall vara blankt inte matt. Det blir iaf gjort i helgen så sovmogon kan vi glömma men kanske nästa helg. Man får sätta fokus på nästa helg varje gång så löser det sig nog i slutänden.

På arbetsfronten
har det kommit in en del nya jobb, några förrågningar från nygamla kunder har det också kommit och så har vi de, sedan tidigare, inbokade jobben så man kan inte säga att vi har lite jobb precis. Det är iof både tur och en förutsättning för fortsatt existens annars blir det svårt med löpande kostnadet. Vi känner oss iaf väldigt nöjda med resultatet som blivit sedan den 26 september även om tiden fram nu till nu varit kaotisk. Kallemannen fortsätter att gå på högvarv även om jag gör vad jag kan för att herrn skall sluta. Det sitter i knoppen och det krävs nog en lugn och stilsam helg för att varven liksom skall sakta ner för att komma ner till en normal nivå.

Hjärtintensivbesöket i augusti
har genererat ett till läkarbesök. Med tanke på hjärtat så har jag egentligen inga besvär vad jag vet mer än att det ibland blir något krampliknande som gör ont och går över fort. Om det är hjärtat i sig som ite mår bra eller om det bara är stressymptom vet jag inte men det får väl läkaren utreda.

Det är fredag idag även
om vi faktiskt skall arbeta i helgen, inte bara golvet skall fixas vi har en hel del inplastningar som bara måste ut och så en oblatering också. Det känns iaf bra för i morgon ställer vi ingen väckarklocka trots allt att göra. Ha en underbar helg oavsett om du arbetar, är ledig, sjuk eller annat.

Var rädd om dig för du är som alltid unik.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.