Nu ger jag upp för nu iaf ;)

Sidan kommer att se ut så här tills jag fått till allt. Det är oerhört komplext scriptsystem som tar ett tag att bli kompis med. Skräms inte av färgvalen eller layouten för det skall inte se ut så här. Det är nästan så jag blir skrämd själv men det kommer att bli bättre – tror jag iaf.

En eloge till Chello
och tack för deras snabba svar. Personen med den ipadressen har nu fått en skriftlig varning. Jag är nöjd så långt så får vi se om det upprepas eller inte.

Vi trodde att vi skulle få gå hem
idag när min nya bildskärm ( några veckor gammal) sprakade till och gav ifrån sig ett litet ljussken. Jag skrev det tidigare att om något mer datorstrul sker så går vi hem. Det blev inte värre än just då och efter att vi skakat ur den allt skräp från Hennings gummituggande så blev den som ny. Det var ingen fågel som hade bajsat där bäst att påpeka. Kanske var det en gummiflisa som blev stekt och visst kunde det ha slutat värre, särskilt som Henning satt där så vackert.

Natti och sov så gott det går! Jag joinar nu min snarkande o snusande man 😉

Bookmark the permalink.

Comments are closed.