För flera månader sedan fick jag en utmärkelse

av Ingrid som hon skrivit om på Moa´s sida

(började skriva detta för länge sedan uppdaterade 30 november 2008)

 

Ingrids motivering värmde väldigt ”för lång och trogen vänskap genom Internetåren.”

Det sorgliga är att det visar hur vi lever i dag, mycket av kontakten med andra är via datorerna, antingen via mail, bloggar, forum eller andra kontaktsätt. Det är sällan det är IRL kontakter i dag, åtminstone här hos oss och då utanför närfamiljen.

Jag blev väldigt glad och tänkte att jag genast skulle skriva om det men sedan blev det inget av. Jag skulle också skriva om Farsor och Morsors kick-off samtidigt eftersom det var den helgen men av det blev det heller intet förrän långt senare och denna blev liggande och liggande men nu så.Ingrid stort tack trots att det är knappa 3 månader senare.

Reglerna är som följer:

1. Du kan ge utmärkelsen till en eller hundra, eller så många
däremellan som du själv vill – se till att du länkar deras bloggar till
ditt inlägg.

2. Länka sedan till…

http://tammyvitale.typepad.com/women_art_life_weaving_it/2008/07/wylde-women-awardees.html

… så att hon kan besöka alla underbara kvinnor som får den.

Njut av den vackra utmärkelsen flickor!

Det finns några som genom åren varit och ff är viktiga för mig trots att kontakten varit mer eller mindre sporadisk och ibland nästan utdöd mellan varven. Var och en har sin särskilda plats och det viktigaste av allt är att dom är kvar där om än inte på samma länk som då.

Carina, min namne med tillägget R förr om åren, som varit med där och som jag äntligen fick träffa förra året. Tills nästa gång 😉

Ingrid med familj som först tog emot oss med skräckblandad förtjusning (vi blev godkända av Gibber) när vi tog oss en resa neröver och för mig varit ett stort mentalt stöd på olika plan och där vi fått vara delaktiga i resor på gott och ont. Det har ställts upp helt osjälviskt och det har ståtts ut med mig och mina knäppheter.

Nina som numera lagt ner men som finns där. Jag sökte information i min
egen förtvivlan för att förstå och på den vägen är det. Helt osjälviskt
har Nina med sambo varit kattvakt till våra tidigare familjemedlemmar.

Tina som numera huserar på helt annan plats. Tina var och är, Brinks vita gurka, en nyinköpt brödrost och också en person som sovit i KA´s och min fotända (om än i egen säng). Vi sågs förra året och vi kommer att ses igen.

Tuija som funnits med i ca 8 år och som haft sitt att kämpa på med. En länk till något jag en gång trodde på men som sedan aldrig blev men Tuija består trots att vi idag mest har kontakt om Mattias Minnessida. Vi pratade med varandra reltivt nyligen och det var som att vi ofta pratar med varandra.

Åsa som helt enkelt skickade oss ett kuvert med Trisslotter för 5,5
år sedan och lyft både KA och mig under hela denna skitresa av
företagarkonsekvenser. Hon har lyft oss båda i det tunga som varit en
konsekvens. När det först slog ner som en bomb var hon den (helt okänd,
vi hade inte tidigare haft IRL kontakt och knappt 2 personliga mail)
som alltid fick mig att skratta innan vi avslutade samtalet som hon
ringde ca varannan vecka. Hon lyckades allt som oftast få både KA och
mig att orka lite till och få nyanser på det vi befann oss i.

Det som är den gemensamma nämnaren för allihop är att dom fanns där och dom finns där, i vått och torrt och stort och smått. På var och ens eget vis är dom väldigt viktiga för mig och där jag också får känna mig viktig och inte bara som ett kanske.  Att få behöva och samtidigt känna sig lite delaktig är viktigt för alla.

Viktigt att påpeka är att det finns fler som är en viktig del i mitt liv, förutom närfamiljen, och som jag tycker om.

 

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

  2. Carina: Vi ser framemot sommaren och har planer till både norr och söder. Kul att även Frk Smileface väntar också 😉
    Puss och kram från en som blivit med ägg 😉

  3. Hej, gillar dig med, o din karl! Du vet att ni är välkomna till sommaren. Frk smileface väntar också. 🙂
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.