23 grader 07:30 är aningen

i överkant för vad som känns bra fast så länge jag inte sitter i solen så är det relativt svalt. Färg får jag ändå, åtminstone på framsidan av kroppen dom stunder vi orkar sitta ”i bastun” (på balkongen). Det går i ca 10 minuters intervaller innan det bara är att gå in. Vår balkong är på solsidan från mitt på dagen tills den går ner. Det kan vara både kring 40 grader då och därför kallar jag det för en bastu.
Orkar inte ligga och sola och har egentligen aldrig varit en solare så. En bra bok så kan jag ligga ett tag men inte bara för att sola. När vi var på Lanzarote valde vi parasolläge vid stranden.
Jobberiet går
och vissa dagar känns det roligare än andra så tankar kommer och går. Det finns ju en annan aspekt där och det är detta med sexigheten. Jag hade på mig ett par jättefula, utslitna taights igår (ca 8 år gamla) och en ostruken vit skjorta med linne under. Inte särskilt sexigt i mina ögon utan snarare tvärtom men se det fick jag för ändå. Han (min chef) sa rakt ut att det var sexigt men jag orkade inte bry mig mer än att jag skrattade. Jag tänker ha dom kläder jag trivs i även om det inte riktigt känns bra. Kanske får jag se det som så att om jag med mina lår, min mage, min övervikt, slitna ansikte och celluliter är sexig i en 28 årings ögon så får det väl vara hänt bara han inte närmar sig mig mer än lagligt i mina ögon.
Tänker på när min mamma för ca 10 år (då 50) sedan blev både uppvaktad och flörtad med av en 20 åring och han gav sig inte och mamma tyckte det var både roligt och lite tragiskt med tanke på killens unga år.
Det gamla paret som jag skrev om häromdagen
får nu iaf bo på samma ställe på äldreboendet vilket är underbart för samvaro och gemenskap är oerhört viktig oavsett ålder på oss människor.
Nu har jag svamlat klart för idag så till en annan. Du! Glöm INTE att dricka mycket vatten även om du INTE känner dig törstig.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.