Mulet, 22 grader och måndag

säger väl allt, fast inte riktigt. Jag börjar en timme tidigare idag för det kommer en tidig kund och det behövs lite pappersarbete gjort då. Känns lite snopet för jag är bortskämd med extra tid i all ensamhet på måndag och tisdagsmorgnarna.
Det är en ”nätträff”
nu på lördag som kommer. Klockan 11 i Berzeli Park för den som vill. Mer information finns på Succé. Träffen är för den som vill komma och inte ”bara” för succémedlemmar. Jag är väldigt kluven så vi får se vad som händer och fötter. Dagarna går lite högt och ibland lågt, igår var den bara låg.
Slut helg och inget vettigt gjort
men det var skönt. Lite märkligt det där med helger. Ofta kommer vi i säng bra mycket tidigare än på vardagarna. Jag har läst böcker, lagat mat, suttit på rumpan, trixat med en annan variant av fotoalbum, sorterat räkningar och rullat cigg.
Badrummet väntar på mig även om jag känner mig motvillig, sitter hellre här.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.