Vilken fin söndag #blogg100 #bloggswe

Dagen passade för att ta en sväng på hojarna.  KA körde Viragon och jag min Dragstar.

Vi körde lite planlöst och sedan tänkte vi oss mot Drottningholm och om Maria, Stefan och barnen var hemma, tänkte vi svänga förbi hemma hos dom annars pratade vi om att ta oss till Brostugan. På hemvägen tänkte vi säga hej till småfröknarna Moa och Julia med päron om dom var hemma.

En riktigt skön tur fick vi och massor av energi till veckan som kommer. Bortsett från vissa saker så var det en skön känsla att komma hem och känna sig nöjd och faktiskt också ganska säker i körsättet.

Bilden visar något helt annat som faktiskt funkar jättebra.

Inlägg 33 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.