För första gången på många år

är jag hemma från arbetet. Det stred i hela mitt jag men det är bara att inse, jag är sjuk. Under alla företagsår var jag inte hemma en enda gång trots för feber och annat så detta känns fel men ändå rätt. Jag höll det stången i går vilket jag är så glad för. Vi båda sov gott hela natten, nöjda och belåtna som bara den. Mannfred sover i och för sig fortfarande för han är nog väldigt trött.
Jag har en bok, inte den jag skrev om igår för den vägrar jag att fortsätta läsa, Gömd i mörkret av Margaret Murphy som jag säkert kan fördriva en stund i sängen med. Så finns det en del kort från igår jag kan vila från sängläget med att fixa till om nu KA grejar till dom för det är i hans dator kameraprogrammet sitter i.
7 grader ute och solsken,
en vacker höstdag fast jag är glad att inte behöva vistas ute. Det blev till och med en hel del bilolyckor igår kväll på grund av underkylt regn=halka. Snacka om att sommaren bara försvann.
Näe nu slutar jag sitta här och bara glo.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.