Vilken underbar eftermiddag/kväll

och det var så roligt att träffa hela högen inklusive delsbon och Siv. God mat, trevligt sällskap, skratt och bajs. Vi hade väldigt roligt och det uschliga i kroppen vek hädan en stund men så snart vi satte oss i bilen på väg hem kom nysandet igång igen. Skönt att det höll sig borta.
Foton kommer och visst är Mannfred number one hela tiden och han charmade även svårtflörtade Shw till allas vår förtjusning. Alla vuxna hade Mannfred och medföljande handduk och i det ingick skvättande chokladbitar, stänk av dryck, spridning av matbit osv, osv. Mannfred fick ändå vara med och jag måste erkänna att lille herrn visade sig från sin bästa sida hela tiden.
Nu måste sängen bli kompis med mig för jag skall ju faktiskt arbete i morgon.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

  2. Pingback: Förr hände detta | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.