(del 2) Lusten tilltog vartefter dagen led

och det är skönt. Det är en massa jag tänkt på under veckorna som gått och som jag vill skriva om men tankarna har kommit och gått i hur jag skall sätta dom tankarna i skrift.
Min föregående text ser minst sagt nattsvart ut och det var inte alls min tanke. Jag skrev bara som det kändes gentemot mig själv. Inte att orden inte ger andra något utan att orden inte ger mig något. Jag har inte för avsikt att sluta skriva, åtminstone inte här. Ibland blir det blaj och ibland blir det kanske mindre blaj oavsett vad så är det mitt absoluta eget blaj 😀
Priden och tankar kring
både behovet och vikten av att det måste få finnas och kanske också om saker som är där bakom. Dessa tankar finns här. Jag har tänkt skriva ner mina tankar kring det hela länge men det har liksom inte gått att få ihop mina egna ord. Det blev långt så jag gjorde det till en helt egen liten grej.
Familjer och relationer
är också en svår nöt och där är vi ofta väldigt fulla av hur det skall se ut, borde se ut och vad som absolut inte går an. Om ett ganska vanligt (tyvärr) förekommande sätt skrev Åsa lite fyndigt. Det är texten från den 2 september Det är en text som florerat ett tag men den är talande även om inte alla kan förstå hur det faktiskt ff kan vara. Det är mer än spegling över hur vi ser på saker egentligen och vilka roller vi tar på oss ansvaret för. Lite handlar det nog om arvbeteende också och med det menar jag hur andra generationer gjorde/gör och påverkan dom har på oss i dag.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.