(del 2) Gisses vilken otrolig man jag är gift med.

Tur att det var mig han ville ha och jag tackar honom för att han var så otroligt tålamodig då i början av vår gemenskap.

 • Varje morgon gör KA iordning smörgåsar åt mig eftersom han anser att jag måste äta något under dagen. (Smörgåsar åt honom glömmer han oftast bort nu när han är hemma på dagarna.)
 • Han är jättenoga med att jag skall ha det bra och plcokar iordning mina saker åt mig innan jag skall iväg (jag kan själv men han vill)
 • Sängen är alltid bäddad när jag kommer hem
 • Han sköter om det som behöver skötas förutom honom själv vilket är det viktigaste
 • Stressar runt mentalt och jagar lösningar på allehanda problemställningar vi möter
 • Ja min man är helt enkelt en underbar man som alltför ofta glömmer bort sig själv och skäll av mig får han för det. Inte skäll som argt skäll utan annan skäll som vi förstår iaf. KA´s hänsynstagande är faktiskt helt otroligt och jag är så glad att han valde mig.
  Idag har han haft ett smärre mentalt helvete men det fixade han och bra också. Nu återstår bara liksom att det skall stämma med saker och ting så att det kan gå vägen. Garantier finns inga men hoppet är det sista som dör så vi tänker satsa och hoppas. Kanske får nätterna bli mer åt sömn än oro och ångest ett tag igen för allt går i vågor.
  Det fattas ff en hel del
  i min dator men jag är just nu för trött för att orka ett endaste dugg. KA står och steker bacon för vi skall äta bacon, ägg och kokt potatis och här sitter jag och glor. KA trivs vid spisen och turligt nog har Mannfred tillfällig burarrest för att vi skall slippa det hemska att få helstekt goja.
  Kaffe har druckits och nu känner jag egentligen bara för en enda sak, sängläge men det går inte. Måste skriva ett mail till AF så att jag står kvar som aktiv arbetssökande också även om jag kanske skall vara glad för att jag har ett jobb och det är jag men kanske ett mer stabilt och säkert jobb med mer struktur.
  Nu har strax herr husfar maten klar så kanske får jag bryta mitt datande en stund. Tack och lov för jämnlika partners.

  Bookmark the permalink.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.