Snart är hela rummet klart #blogg100

Allt är ju relativt och snart också 🙂

Nästan hela rummet har nu tapet och ett fönster målat. Limmet tog slut och arbetsdagar gör ju att det inte finns så mycket tid till allt. Fick ju lite assistans av Julia i söndags också.

När jag målade ena fönstret i går så hade jag ofrivillig assistans, dvs Kurt och Mannfred ville gärna vara med men det gick inte så bra för den ena ville tugga på penseln och färgburken och den andra ville gärna ta en tugga av väggen när jag lutade mig fram för att måla så jag gjorde bara ett fönster som behöver en omgång till såg jag i dag. Det blir det också men utan gökarna Jonsson.

Vi jobbar på och KA gör mycket dagtid men styrelsemöten och eget arbete tar sitt och jag vill inte att han stressar ihjäl sig precis. Jag vill leva många fler år tillsammans med min livskamrat.

Vad gäller hälsan så är det bra att min astma går åt rätt håll trots att jag är en sådan däringa usel rökare 🙁 Var på kontroll i dag och min läkare var nöjd med både blås och annat men det kan bli bättre och ja, sluta röka är ju bra och det kommer när livet fungerar till fullo trots allt.

KA ville så gärna hämta mig med motorcykeln så det bidde att åka hoj hem, lite kallt var det (ställ, hjälm och skor hade redan lämnats på jobbet). Han är jättenöjd med sin spätta säger han och att jag sitter lätt som en fjäder och det är ju kul.

Den utvalda bilden är på sötaste Ellen, brorsans lilla 6-åring. Hennes min är som jag känner mig ungefär 😉 Ellen skall det bli skoj att träffa snart igen och kanske baka lite som i julas. Ellen åt visserligen en hel del av degen men vi hade jätteroligt.

#blogg100 inlägg 67 av 100

Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.