Dags för TT igen då!

Får se hur bra veckan går, känner mig aningen osäker eftersom ”ledningen” är rätt så slut efter mässan och med all kaos rörande den och det visar sig i både attityd och annat.
Psykvården har fått stor fokus
på sig och jag undrar egentligen hur många det är som borde finnas mer i deras ”huld” än som är idag. Många tragiska händelser skrivs om på tidningarnas hemsidor. Det är bra att det sätts press på myndihgeterna som inte ger människor rätt verktyg att faktiskt kunna leva i den vanliga världen utan att åsamka sig själv eller andra skador. Det finns många exempel på sjuka personer och undran är stor över när det blir för mycket?
Köttbullar är goda,
särskilt hemgjorda. KA grejade smeten, rullade bullarna, stekte dessa och så gjorde jag såsen på grädden som var över från lamkotletterna dagen innan. Några bullar stal jag under tiden och gick mycken skäll fick jag av min man. Det är nog en rättighet vad gäller när man lagar mat och står bredvid, den ena får skälla den andra stjäla. (Bäst att skriva att KA skäller inte så utan vi har roligt så skället var inte annat än en lek.)
Väldigt goda var dom och det tyckte även Mannfred och våra kära pälsbollar, särskilt Martin som tiggde som en tok med att dra i mitt lår med klorna ute.
Inte mycket gjordes
i helgen men jag läste iaf ut en bra och spännande bok, I ondskans spår av Peter Robinson. Frukost åt vi också, kors i taket kanske börjar vi sköta oss bättre men jag tvivlar på det jag.
Det regnar lite och är +5 grader varmt. Ett av grannbarnen hade vantar på händerna och det är något jag skall ta efter idag. Ratten är kall och utan gör det nästan ont.
Dags att dra så till en annan gång.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.