(del 2) Det finns tillfällen,

när jag tror att jag sett det värsta i attityder och så blir det bara värre. Själv har jag tillfälligt tagit en liten paus men kände att jag kanske har pausat färdigt. Jag har trots allt åsikter, kunskap, känslor, erfarenhet och kunnande och vissa saker är bara så viktiga.
TT var lite som jag befarade
men jag tog det som det blev. Till råga på allt går datorn inte att få till så det måste en omformatering med följande ominstallationer av vartenda program. Måste alltså ta med mig våra program så att det fungerar som det gjorde innan. Normalt ingår inte sådant vid ett sådant köp men vi har alla program här hemma så det bjuder vi på.
Får se hur det blir i morgon på TT. Jag tänker iaf göra allt jag kan för att ordna till det bättre för mig på ett ställe där även jag anses vara en av ”grabbarna”. Det var trist att utelämnas helt vad gäller mässan för jag hade gärna varit delaktig där. Det är trist när alla åker på gemensam lunch men skiter i mig. Det är många fler saker som är trista men det är i sak oviktigt nu. Nu skall här grejas annat jobb. Det vore om inte annat roligt att ses och höra dit för det är lite av både fördelen och finessen med ett litet företag.
Middag har vi visst ätit också.
KA ställde fram köttbullarna fråp igår och så började vi nalla i omgångar och jag tror att vi båda blev lite mätta så ja vi har ätit middag.
KA skall nu dra iväg till ju-juitsu träningen så jag skall fila på en ansökan. Om viss fröken har tid skall jag be henne läsa igenom den. Mannfred sitter för tilfället på mitt huvud och jag har höjt beredskapen för bajsanfall. Jag har blivit duktig på att märka när det är på G så att jag vrider undan lite snabbt sådär. Jo föreställ gärna så kanske ett skratt eller två får plats.
En annan sak,
KA´s Centrifug är hemskt eftersatt och jag retas lite med honom om att det faktiskt är ny månad på onsdag. Han har sagt att hans trogna (4 läsare enligt honom själv) läsare skall få något att läsa ikväll. Det han pysslar mest med är att ladda ner filmsnuttar, typ Svenska Kocken från mupparna och andra roliga saker samt massor av ”gammaldags” musik som vi båda skrattar åt. Lite kul, vi är olika generationer och det går hur bra som helst att mötas om bara viljan finns.
Ansökan var det
så kanske senare idag, ikväll eller annan dag.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.