Snö, massor av snö

och så vackert är det ute. Det blåser och snöar samtidigt så kanske är gamla vägen till Sigtuna INTE lämplig att ta men vi tar den ändå för dit skall vi. Det gäller faktiskt att använda det sunda förnuftet (jo, jag har ett sådan ibland, vid valda tillfällen 🙂 ) och köra därefter. Här nere är det totalkaos så fort snön kommer men när jag bodde i Kiruna var detta mer eller mindre vardag under vintern.
Tydligen regnar det i Göteborg enligt syrran och mamma. Snön kommer väl dit under dagen enligt prognoserna och tidningarna.
Fröken, fröken, fröken
och vad skall jag säga om det då? Ingenting, bara vara här och vänta in. Ingen medicin på ett antal dagar och det sätter sina spår samt allt annat. Vi får se vad som händer och fötter för saker går mot en smärre katastrof på alla plan där. Upp och ner och högt och lågt men mest ett ingenting med enorma försök att få ihop det dagliga men hur.
Nu är det lite bråttom för min del. Skall hämta KA 11:30, bilen måste skottas fram (inte riktigt men nästan), Mannfred skall hinna få lite gos, katterna skall få sitt i både mat och med ren låda, sängen skall bäddas och jag bör väl få på mig kläder kanske.
Ha en skön och fin 4:e advent. Skall du ut på vägen så kör försiktigt. Lämna inga ljus tända.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.