(del 2) Vissa saker krävs

för att jag skall må bra och en av dessa är musik. Det är ingen nyhet heller kanske och mellan varven skriver jag ner mina igångsättarlåtar låta, många gånger är dom likartade om inte det är samma låtar.
KA har ju en större hårddisk, 120 GB extra och till den går det att hämta en hel del musik som verkligen sätter igång mig på flera sätt. Första gången jag laddade hem så muttrade han om att hans plats blev så liten och då kunde jag inte annat än skratta åt hans mutter. Mina ca 13 GB i musik med all hans plats är bara snålvattnet som går, eller hur?! Visst är det skämtsamt mutter, inte tu tal om annat.
Jag gjorde mig den lilla tjänsten (KA´s otjänst kanske :D) och skapade en egen playlist i Musicmatch. Det finns ca 120 låtar i den listan och jag skall nog bränna ner dessa på en DVD så kan jag spela i min egen dator så slipper KA bli alldeles tokig på mig.
Ett litet axplock ur min spellista i KA´s dator:
Love is lika Oxygen – The Sweet
Guns in the Ghetto – UB 40 (minns koncerten vi var på, den var bättre än bra!)
Garden Party – Smokie (ej original, jag vet. älskar också
originalversionen med Ricky Nelson)
Jag vill ha en egen måne – Ted Gärdestad
When You say nothing at all – Ronan Keating
5.7.0.5 – CityBoy
R.O.C.K – Shaboom (Dag Finn hade det inte lätt i Baren)
Co co – The Sweet
Because the Night – Patti Smith
Oh Julie – Shakin Stevens (det var tider det, låter jag gammal? :D)
Come back darling – UB 40 (underbar musik och sött flin har Ali Campbell)
Over the Hills and far away – Gary More (låten är en gammal Ghana julsång som vi sjöng varje år i annan tappning)
S´t Elmo´s Fire – John Parr (oj så söt han var Rob Lowe, då iaf)
Mother and Child reunion – Paul Simon (rotmusik mmm)
Rötter – Lasse Tennander
Dennis – Blondie (det är många år sedan, usch!)
All I have to do is dream – Svenne och Lotta (ännu längre tillbaks ijk)
500 miles – The Hooters
Vem får nu se alla tårar – Wilmer X
Hold on tight – E.L.O (Electric Light Orchestra)
Only You – The Flying Pickets
Listen to the Rythm of the falling Rain – Bröderna Olsen gör den bra även om originalet är bara bäst
Therese – Uno Svenningsson är så talande och visst min tös….
Nej nu ger jag mig, listan är lång och jag kan sitta här hela dagen men det är så att jag har saker som skall vara färdigt nu så jag måste skärpa mig.
Ciao!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.