Snart dags!

Frågan som jag visste jag skulle ha problem med är ju kläderna. Se ordentlig ut, ge ett propert intryck om vem jag är och ändå inte vara för strickt är mitt problem. Jag är jag och kommer alltid så att vara och den kombinationen vill jag även visa i mitt val av kläder. Jag visste det iaf redan innan och nu är det så att KA säger ja, det är fint och du ser ungdomlig ut. Jag vill inte se ungdomlig ut, jag vill se ut som att jag är och jag kan och jag vill gärna lära mig mer.
Vi tänker ta en fika inne i stan först (Åhlens eller PUB fiket blir det, vi gillar båda) och sedan skall jag till Gamla Stan. KA skall jobba eftermiddag-natt-morgon så han måste vara åter klockan 15:30. Vi får se vad som händer och fötter. Oavsett vad så blir det roligt och säkert både spännande och intressant.
See ya!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.