(del 2) För ett år sedan

var det två vuxna som for omkring som skållade råttor samma datum. Vi väntade och vi väntade och vi var oroliga. Den där väntan blev evigt lång innan vi fick någon sorts upplösning på allt. Det var dagen innan Sofia föddes och KA och jag längtade så till det som komma skulle. 1 år har gått, snart iaf och det har varit ett oerhört händelsrikt år med både svart, vitt och lite grått därimellan samt givetvis en stor sol också.
I morgon kom hon, den lilla. Tänk vad mycket sorg det finns runt omkring och samtidigt så finns där glädje. Vi firar inte lillfröken i morgon eftersom både Sofia och Anneli är jättesjuka i flunsan men förhoppningsvis ges det tillfälle till kalas på lördag. Obligatoriska grädden i hela ansiktet, iaf en fläck om jag får önska är liksom pricken över i:et på 1:a födelsedagen. KA fyller på söndag så jag skall hitta på något.
Måste sova, dagen var rolig, spännande och intensiv värre. Tackar för långa och intressant kommentar i gästboken. Lovar att återkomma, snart iaf.
Godnatt!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.