Ofrivillig telefonväckning

är inte rolig, särskilt inte när det är en bra bit innan man själv skall upp ur sängen. Men, det var KA´s jobb och nej han kan inte börja tidigare idag och så upp, sätta på kaffe och vakna i godan ro.
Ett annorlunda mail,
kom i går, ett Nigeriabrev som är väldigt fyndigt gjort. Det roliga i kråksången är att avsändaren använder sig av mitt efternamn som målobjekt och i detta sammanhang är det väldigt ogjort eftersom det inte är många med det namnet så en ambassad skulle enkelt kunna spåra både anhöriga och eventuella arvingar till dom påstått döda människorna. Allt för att få en godtrogen och säkert också pengasugen person att falla för frestelsen. Tänk 16 miljoner USD, inte är väl det dumt!
Lite snabba rader så här innan jag skall iväg. Vädret här är grått och trist samtidigt som det inte är kallt men solsken är mycket roligare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.