Ett påpekande!

Jag såg bara 1 skillnad på föregående stresstest och det tyder på att jag INTE är särskilt stressad av mig 😉 Keine kommentaren, ingen gillade kanske mitt test. Jag fick det iaf i mail av en herre och jag gillade det sådär. Har kanske knäpp humor men det bjuder jag på.
Jag har lagt upp några Papegojträffsbilder och tackar Sabina för dessa. Fler skall upp men jag hinner inte mer nu, fortsätter när vi väl är hemma igen. Våra blev fjaskiga vad gäller suddighet. Skall scanna in bilderna manuellt istället med vanliga scannern men det får bli senare.
Strax åker vi mot min lilla miniresa mot förr. Det kommer att bli väldigt trevligt och sedan kanske en del roliga kort blir av det hela för det är kanotkväll i morgon och man kan ju aldrig veta men en snurr med en sådan gör en blöt så vi får la se.
Vi syns, vi hörs och vi läses. Mot Oxelösund!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.