En haltande katt

vid namn Martin är dagens stora sak. Det är samma skada som sist, dvs knäleden och enligt veterinären är en operation sällan lyckad vilket gör den ganska meningslös och mer smärtsam än nyttig. Sist ansågs det att Martin mådde bäst av att vara hemma i lugn och ro, bli lite ompysslad och bara vila och då tog det några veckor innan han var bra igen, helt bra tog lite längre tid än så men en sådan skada sitter där dom belastar mest. Fan säger jag för han har det både ont och jobbigt men inte ens stödbandage skall på för det stör och halkar bara ner om vi inte monterar någon form av hängslen. Allt är stängt i fänstervägen så att han inte ens försöker sig på att hoppa ut för det gjorde han i morse envisa pälsboll.

Måste i säng
nu för dagen har varit rörig. Massor att presentera i dag och webservern låg givetvis nere så det blev lätt panik för bilder var tvungna att gås igenom så dagens första timmar gick åt att skapa pdfkartor av bilderna i mapparna. Det gick men det tog tid så ända in i.

När det väl var klart så kom jag iväg till bussen men den hade gått 4 minuter före (för tidigt) så där stod jag och väntade i onödan en dryg kvart tills nästa buss kom. Väl framme på pendelstationen så var tåget inställt och nästa skulle gå en dryg 15 senare. Fy vilken bra morgon och jag undrade vad nästa grej som skulle bli av denna dag men än så länge har inget blivit värre iaf och nu är det inte läge för det heller eftersom jag skall lägga mig.

God natt!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.