(3) Alxnetgästisar igen :(

Med tanke på hur många träffar jag fick till min förra text om just Alxnet och trojaner så antar jag att det är många som har problem med dessa. Det sorgliga är att det fortstätter. Jag trodde det var över och besökte bl.a. Sivs gästbok men som innan var den förpestad. Jag kommer därför inte att gå in i en enda Alxnetgästbok igen (jag skrev det då också och trodde faktiskt det hade blivit bättre), inte ens om det verkar vara över för trots alla säkerhetsfunktioner, finesser osv så nog f*n trillar det ner skräp i datorn. Läget är nu så att min dator måste formateras om men jag gör det inte i dag utan det får bli i helgen för den är inte frisk i sättet den jobbar längre.
För de som är gästboksinnehavarare spelar säkert inte mitt besök någon roll så eller hälsningen för den delen heller men för dom som besöker spelar det roll.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Här är en till som är smått galen på Alxnet gästböcker! Elände elände!
    Hoppas att allt är bara bra!
    *Kram*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.