Första advent i morgon

och inte en pryl framme än så länge. Misstanken är stor att inget kommer fram ikväll heller för vi är båda så pigga så vi undrar hur vi skall orka äta. Nej vi har inte varit ute och rumlat mer än om man kan kalla pälsbollarnas nattliga störning av oss tvåbenta för rummel. Nattliv kan det kan det definitivt kallas för.
I morse var jag så arg
på Gubben (pälsbollen, INTE KA) så jag kunde ha skickat honom med expressbrev till Bangkok eller annat land lika långt bort. Till och med i sömnen började jag vråla åt honom med resultatet att KA defintivt vaknade och jag likaså men då hade Gubben hållit på att trampa och spinna under några timmar, fram och tillbaka många gånger. Det är inte lätt när man är pälsbollägd och inte tvärtom.
Nyss hemkommen
från Willys i Bro och med ett antal kassar med både människogott och kattgott. Mannfred äter ju vårat så han får ingå i det människogoda. vi köpte även en flaska Blossa lättglögg men vi glömde mandeln. KA tyckte vi kunde ta vanliga nötter för vi har några gamla och då tänkte ja att somliga kan dom 🙂 Nej, en påse mandel köper vi imorgon för lite juligt är trevligt och doften är väldigt trevlig.
Vi träffade en av våra gamla och f.d. kunder på Willys och det var roligt för det var faktiskt länge sedan, 1½ år sedan sist. Tänkte på det och vårt första möte med Karin som var i första lokalerna, den ombyggda ladugården. Den dagen var det så mycket flugor som for och jag tänkte att den kunden aldrig mer kommer att komma men där hade jag fel. Flugor jagar inte iväg folk bara sådär.
Nej nu måste jag ta reda på fläskfilén (svensk) som skall bli wok. Ha en trevlig lördagkväll och med tanke på att det är ljustider numera så snälla tänk vad du gör med det brinnande ljuset, ditt hem kan brinna upp så aktsamhet är viktigt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.