Vintern, var är du?

Solen skiner utanför, all snö har försvunnit och det är bara +1 grad ute. Vädret påminner mig nästan om vädret i Ghana när julen närmade sig och bristen på snö gjorde snöspray nödvändigt. Förhoppningsvis får vi mer snö för så här milt kan det väl ändå inte vara ända fram till jul?
På väg till Oxelösund
och innan det skall käre Mannfred ”bin Laden” ”minigöken” Jonsson lämnas till Paula för passning medans vi är i Tallin. Tro vad Kicki tänker hitta på med mitt hår, resultatet blir spännande och bortsett från hårt skall det bli roligt att ses igen och prata lite Liberia bland annat.
Det skall bli väldigt roligt att komma iväg till Tallinn och faktiskt få njuta av tillvaron och ha det trivsamt. Vi snarkar lite från båda paren så kanske är det ingen som får sova alls eller så sover vi jättegott allihopa. Passen är klara (även J´s och det får vi tacka S´s fåfänga för 🙂 )
Jag ligger efter med några mail och jag ber om ursäkt för det men jag hoppas hinna ikväll.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.