Tur att det inte blåste mer.

I lördags for vi iväg till J och S och innan vi kommit till stan varnades det för storm och att människorna i Göteborg borde hålla sig inne. När det gått ca 20 minuter till varnades det för Jönköping och vi tänkte både en och flera tankar för även på riksväg 73 kändes det lite otäckt och undran över hur hemresan skulle gå fanns där.
En jättemysig kväll
med god mat, mysiga människor och goa gojor (trots näbbgemäng) och så vips var klockan 00:30 och det var dags att åka hemåt. Stackars Mannfred fick nästan hjärtinfarkt av skräck när KA lyfte buren för att vi skulle gå och Mannfred dråsade ner i buren för sittpinnen halkade ur. Stackars lillkille, både yrvaken och rädd for han som en skottspole men det gick bra och vi kom iväg hem. Hemresan var blåsig men det var okej och inga blåsande föremål kom vår väg.
En kortis framför datorn
innan sänggåendet som blev en lång stund och tidigt i säng kanske man kan säga, vi somnade väl kring 5 snåret på morgonen och det är inte så smart när söndagen blev som ett långt trötthetsdis. Innan jag släckte (måste läsa lite först) lät det som fan var utanför och jag väntade bara på att någon av träden skulle fara in genom någon av våra fönster. Det värsta i länet hände när jag sov som bäst så inget skedde här vilket var skönt.
Diset till trots lagades det mat, rotmos och fläsklägg. KA skar sig i ett finger när han delade på kålroten. En man av få ord är han dessutom så jag insåg inte hur illa han skurit sig förrän senare. Fingrarna är så förbenat känsliga med tanke på alla fina nerver som sitter där så han hade ont och har det fortfarande. Vi får hoppas att det inte blir värre än det ser ut nu för till doktorn vill han inte även om det är lite väl rött för min smak.
Gårdagen försvann
i rasande tempo och det kan kanske skyllas på alla mina försök att stoppa websökandet och jag trodde jag lyckats när jag insåg att jag låst alla ute från webservern så den glädjen blev kort.
Nu är det jobb och jag får nog lägga på ett kål såg jag för klockan är mycket. Upp kom jag även om sovandet blev knappa 3 timmar och det är INTE pga. Pengapop utan pga. av en Gubbe som inte kom in och när jag väl somnat kom han in och sedan somnade jag inte om på en gång.
Ha en bra dag. Både gästbok och kommentarer ligger jag efter med och det kommer även det vad det lider.
P.S. Detta skrev jag i morse men sqlservern på Surftown lade av mitt i allt och på jobbet var vi nätlösa. Bättre sent än aldrig. D.S.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.