Nådendalresan var kanoon!

Enda aber var för lite pengar och för lite sömn 🙂 Jag skriver mer senare. Tiden räcker inte till, varken till surfning, gästbokande eller annat roligt. Tiden och energin går åt till kursen. I dag skall vi ha testintervjuer som är på riktigt. Återkommer senare när jag har ro att sitta vid datorn.
Vackert väder, solen skiner -8 grader. Önskar alla en underbar helg.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Igge-> Ah, härligt hoppas det blir precis som ni önskar och att osten är god. Jag vet några till som inte missar Gardell för något, vårt resesällskap. Gillar Gardellan gör jag också. Mysigt att ni alla fick ihop det, det är svårt när församlingen blir äldre, medlemmarna i den av barnmodeller. Inte alltid så lätt att möta allas önskemål.
  Gissar att du pussade mer än en gång på lilla underverket.
  Nina-> Tack Nina! Jo, jag vet att fika med damen finns tid för och jag fikar mer än gärna. Numera får det nog bli efter hemresan är påbörjad. Tar gärna en sväng till Jakan med 178 istället för raka vägen hem med 554 till Tibble Torg.
  Kramar till er båda.

 2. Välkommen hem!
  Skönt att ni haft det kul. Ikväll förlustar vi oss med Jonas Gardell som vi väntat på ett halvår. Hela ”kärnfamiljen” går efter att avnjutit ost och vin hemma hos Angelica.
  Här är det snö, 2 plus och talgoxarna skriker som galningar i träden!
  *kram*

 3. Skönt att se ett livstecken från dig.
  Välkommen hem Carina.
  Förstår att du har fullt upp men du vet väl att min dörr alltid är öppen för en fika med dig.
  Trevlig helg önskar jag dig och din trevliga karl.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.