Intensiv dag men inte med det jag hade tänkt.

Började med att ringa VC för en akuttid för misstanke om hälsporre och hjälp mot det. Tja, hälsporre bekräftades och lösningen är köp en sula för hälsporre, mot heter det kanske. Inköpet gjordes och fröken provade och tyckte att ja, det kan funka.
Tillägg: 17/5 2005 måste lägga in länk till frökens hjälp med en så enkel sak som en liten sula för 139:- från Enter Trade AB (jag får inga pengar). Den fungerar och är som rena miraklet med tanke på hur ont fröken haft så länge.
Hem igen och så kom en fil jag väntat på. Filen är en konverterare för våra gästböcker som samtidigt tar med sig alla gamla gästboksinlägg för dom vill iaf jag ha kvar. Gästboken kommer från Vitinh.de och den supertrevliga gästboksskaparen gjorde mig väldigt glad så nu har jag en fungerande gästbok som kanske bör designas om men jag ids inte, inte nu åtminstone. Jag böt iaf ut färgerna till dom jag har (jag vet, även hemsidan borde få ett annat ansikte) och fick med mig vartenda gammalt inlägg med bara ett litet klick så var allt liksom klart med konverteringen. Efter lite trixande och fixande fick jag även till sendmailen, givetvis med hjälp av den oerhört trevliga Tri Dung, det saknades ett litet -t i pathen. Monica blev även hon superglad för hon har slitit sina strån gråa av att inte få till det med aviseringen.
När det väl satt så uppdaterade jag spamreferrers och så fungerade inte längre cgi på rätt sätt så aviseringen ballade ur, inga mail via kontaktformuläret och inga kommentarsmail kommer fram. Kommentarerna syns, gästboksinläggen syns men något är fel hos webhotellet. Jag är sur, less och var så grinig så det var ingen större mening att säga något om något. Jag förstår inte varför det strular där vi finns för andra som jag känner till som ligger där har inte problem med varken sendmail eller faljerande cgi-script. Jag väntar ff på besked från supporten om hur, var och varför men inga sådana ännu och nu har det gått över en vecka sedan jag frågade. Jo, jag har fått svar att det är skickat till tekniker sedan gick ju sidorna ner och då fungerade allt några dagar.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.