Det räcker, det är finare här än hemma!

Så sa KA när vi avslutade jobbet med affischerna. För den delen så när ni ser tidtabellerna runt om i länet och dom är vita med lite grått ovanpå och inte med det vanliga gula så är det dom vi har gjort iordning. Lite kul faktiskt att tänka att vi ställt till något.
Nu är det inte längre finare där än hemma för gissa om KA har slitit massor här hemma. Köket är rensat och röjt och massor av bråte har kastats och lite återstår men det är fint faktiskt. Ja, det beror ju på om man jämför med slottet eller någons nyrenoverade hem för nyrenoverat är det inte här, inte på flera år heller utan vi väntar ut våra 5 år och då borde vi ha råd om allt går vår väg som vi tänkt oss.
Manpowerjobbet har gått i stå och min kontaktperson på Manpower var bra uppgiven när hon ringde i fredags för inget besked ännu, den mer akuta grejen som var över 3 veckor sedan vill visst ha mig men ingen arbetsplats finns ännu. Hur seriöst är det på en skala på ett stort företag som dessutom har panik att få en arbetskraft.
Jag satsar på Järfälla i morgon jag. Dom ringde mig tom i måndags och det tyder ju på stort intresse vad gäller mina kompetenser. Skall bli spännande. Måste bara kolla upp löneläget så jag har något att komma med innan jag kommer dit i morgon. Pratade med min arbetsförmedlare i dag också och han bad mig skriva ner det jag berättade om kurseriet och skicka det till Kungsängens AF och till högsta chefen över AMS och det skall jag göra. Det är förkastligt som dom gör mot utsatta arbetslösa. Det värsta med det hela är att nu har jag 90 dagar på mig att ha ett jobb annars får min handläggare en röd prick i sitt protokoll. Det är ju inte hans ansvar utan mitt. Snart kommer det saker i media iaf som slår ännu hårdare mot arbetslösa. Visst har jag ett jobb inom den tiden, det är inte det som är grejen utan att handläggaren skall stå till svars.
God natt och sov gott. Förresten så verkar cgi och sendmail fungera igen och jag har inget gjort och väntar nu på respons från supporten. Faller andan på så testa gärna den nya gästboken och dom nya smileysarna jag lagt till.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.