Jodå, jag har cykeltränat – liiite

[Lystnar på: Little Red Corvette – Prince – (04:57)]


och mer blir det i morgon har det bestämts och då blir det en längre runda än idag som bara var på ynka några kilometer. Det var både lite uppför och lite nedför och så plant. Jag tröck fel på cykeldatorn så hur jag långt jag egentligen kom vet jag som sagt inte. Ingen mjölksyra i benen, inga onda knän men jag känner av det i armarna och det begriper jag inte för inte sjutton cyklade jag med armarna utan dom användes bara till att hålla i styret. Jag har insett att det inte är särskilt praktiskt att cykla Tjejtrampet med en vanlig damcykel även om den är av modell nyare (helt oanvänd i två år, då vi köpte den för lönen vi fick av konkursförvaltaren, förutom ett par rundor den sommaren).
I morgon skall jag ta på mig mina knäskydd så att jag grejar det utan att ge upp i förtid. Det skall bli lite kul. Cyklar vi till Bro fram och åter så är det drygt 7,5 kilometer gånger två. Jag gissar att jag är helt slut efter en sådan tripp men jag måste greja det annars grejar jag inte loppet på söndag.
En liten eloge mindre onda ögat måste jag ge mig själv, kläderna som legat ouppackade sedan vi for på kryssningen till Åbo i mars har jag äntligen vikt in och lagt där dom skall ligga. KA tittade storögt på mig och undrade vad som felades och för att göra ännu mer av det hela så tvättade jag både i går idag och har också faktiskt hängt tvätten. Skämt åsido men ändå inte för det har varit segare än f*n själv och jag har inte sett velat se den fina högen som ville in i garderoberna och på rätt plats.
Dags att nana, natten är sen ändå så till another time and another text, bye bye!
P.S Låtarna som syns högst upp kommer automatiskt när jag spelar musik i Windows Media Player via en funktion i w.bloggar, kul tycker jag åtminstone. D.S

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Lite sent ute är jag men bättre sent än aldrig och då är det allra bäst med ett fungerande webhotell där saker och ting går som det är tänkt.
  Sassa: Enligt Magnus är det inte alls så konstigt och när jag tänkte efter så var det precis så särskilt eftersom jag har en damcykel med vanligt styre, cykelkorg och 3 växlar.
  SM i burnout! Fy vad det måste ha stunkit och osat.
  Magnus: Tack för förklaringen för jag undrade väldigt mycket hur sjutton detta gick till. Jag är iaf bra stolt, ingen träningsverk, inte ens ont i rumpan och det tog 1 timme och 25 minuter vilket i sig var häftigt på min cykel och helt otränad.
  Nina: Tack Nina och du jag är mest impad över avsaknaden av träningsvärk och öm rumpa 🙂
  Tobbe: Självklart och så logiskt men du vet när man inte alltid tänker logiskt för många av cykelvana undrade nog hur. Jag har ju en hederlig cykelmodell som inte är ämnad för mer än söndagscykling vad gäller hur man sitter och använder kroppen.
  Skönt att du klarade springandet fast det var gång så pass bra iaf. Du vet, när man blivit gammal är det falrigt med dylika ting 🙂
  Puss!

 2. Jo då. Ovan så blir det lätt ont i armarna. Man tar spjärn med dom för att ”trycka ner” kraften i pedalerna. Kanske har du sett specialstyren någon gång? Där man kan ligga med hela underarmen? Hur skulle man ta sig upp för en backe om man inte hjälpte till genom att ”dra” i styret för att få tryck på pedalerna? 🙂
  Lycka till nu! Jag lever iaf! Lugna puckar! 🙂
  *Puss*

 3. Hejsan Carina!
  Vad söt du är som får ont i armen..
  Kan väl bero på att man spänner sig.
  Jag kan få allamöjliga konstiga muskelspänningar av att ha ansträngt mig på sätt jag inte brukar anstränga mig på normalt. 🙂
  Är impad över din prestation Carina.
  Coolt coolt coolt.
  När ska vi ses över en fika då?
  Kom hit snart… *jag vill* 🙂
  kram

 4. Jodå, visst kan man få ont i armarna av att cykla. Det fickjag när jag började cykla fram å tillbaka till jobbet för några veckor sedan. Man spänner sig och tar i på fel sätt. (Fast mest fick jag ont där bak). Det är otroligt hur fort man får tillbaka kondisen med hjälp av cykel och cykeldator och lite motivation. Jag kapar fortfarande minuter på min cykleltur och det är ändå bara en mil in och en mil tillbaka.

 5. Hur sjutton bar du dig åt för att få ont i armarna!? :0)
  Jag hade en liiiten liiiten tanke att cykla i lördags medans jag väntade på att herrn skulle komma hem. Blev inget då jag istället gick på SM i burnout :0))))

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.