Ingen for in men det kunde ha hänt

[Lystnar på: Here Comes The Night – Them – The Best Of Van Morrison (02:46)]


Ingen for in i kägelbanan även om det som hände innan vi väl var framme kunde för den skrockfulla tolkas som att f*n är lös. Innan vi kom iväg så var det puts för glösen och jag diskade dom och KA torkade och så bara liksom fan, hans båge gick av precis i övre glasögonformen. Så illa så att det inte går med varken tejp eller blixtlim utan dom måste lödas om det ens räcker. Han for runt som ett litet blindstyre och letade något gammalt par och hittade till slut ett som är bra många år gamla och alltså bra stor skillnad på både styrka och synfelskorrigering för astigmatismen och överlångsyntheten samt att dom inte är progressiva heller.
Iväg kom vi och när vi inte hade långt kvar så kokade bilen så det var bara att stanna vår kära Skoda från 1999 och öppna kylarlocket men inget vattenläckage bara hett och bubbligt som attan. Trycket borta och tempen ner, full värme och full fläkt och så körde vi fel istället för rätt och nästan framme. Det gick det med och jag vände på bästa lämpliga ställe och så tillbaks och hela tiden hökögon på denna temp så att den inte sköt i höjden. Till slut kom vi till rätt parkering också, det var i Brandbergen Centrum och dit hade vi aldrig varit. Äntligen fick vi träffa våra kompanjeros och dom hade redan börjat tjuvträna lite. På med skorna och så ner och ja, taktik hade vi ingen men kul var det.
Det bästa av allt var väl att jag VANN totalt på 2 serier, J vann den första och jag den andra. Jag är en god förlorare men en ännu ”godare” vinnare och lyckade få in hela 4 strikes. Jag fick ingen träningsverk eller ens ömmande muskler efter Tjejtrampet men gissa om jag redan har ont i vänster skinkmuskel och höger tumme och insida av handen. KA har ju en trasig högeraxel som vi alla glömde bort och den sket sig på första kastet med klotet. Det häftiga var att han valde att spela med vänsterarm, högerhänt som han är, och han fick väldigt bra poäng dessutom, totalt tvåa bidde han. Det var kul även om bowling är ett väldigt dyrt nöje.
Efter bowlingen tog vi en runda inne på ICA och inhandlade mat åt magen samt läsk och så for vi hem till FRIHfolket och åt och mös och pratade om och med goja. Tänk, Sessy landade av misstag på KA´s axel och av mig tog hon faktiskt emot lite äpple även om hon bara kastade iväg bitarna, framsteg för mig och henne kallar jag det för. Som vanligt blev Hebbe glad och gos/bussugen med oss och han gillade mitt långa hår.
Dåligt samvete hade vi också eftersom Mannfred blev lämnad hemma men vi missförstod varandra men nästa gång så. Dags att sova men först skall jag bara (med risk för att fastna) spela lite Maxi Yatzy som Nina lagt ut för den spelsugne.
Kommentarer är avstängda från och med nu för ingen har något att säga ens när jag ber om svar. Det kan ju bero på många saker och däribland att det jag skriver är totalt ointetsägande för dom som nu råkar läsa eller så ids man bara inte kosta på sig ett ord eller två.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.