Koka ägg i mikro?!

Hur gör man. I helgen var jag så sugen på att äta kokta ägg och jag sökte men hittade inget på webben med hur man gör i mikron så jag fick snällt sukta vidare utan ägg.
Färdiglagad snabbmat som man mikrar är inte gott i längden även om det kan tyckas bekvämt till att börja med. Mina arbetskamrater har med sig hemlagad mat som dom mikrar och där sitter jag och känner dom goda dofterna, inte rättvist. Fick förslaget idag att greja en kokplatta men problemet är disken efteråt, till nöds går det att diska våra kaffemuggar och matskålar för det är ett himla bök och särskilt roligt att leka nybyggare är det INTE.
Det ser säkert lite roligt ut när KA och jag vandrar över gårdarna här med rena underkläder och vad annat som nu är med i en näve och på tillbakavägen går jag iaf med blött hår (KA har knappt hår kvar efter friseringen i lördags) och helt oborstat för jag är för trött så jag tänker ta det när jag kommer hem.
På tvättfronten är det jättesmidigt när KA tar med sig all tvätt till jobbet och kör dom under tiden han jobbar (maskinerna sköter sig självt förutom tömning och på fyllning), slänger sedan in det i tumlaren och så ner i en påse och hem.
Tisdag idag och nu har detta varat i ungefär 1 månad redan och ännu vet vi ingenting om någonting och när vi kommer att få veta något vetefan.
Goder natt och sov gott, på återläsande och återhörande och snart skriver jag även i både gästbok samt svarar på kommentarerna.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Benny: Hej och kul att du kommenterade. Jag tror att jag minns att jag läst eller hört något om det men det är inget jag har sett. Vi var drabbade av en vattenskada och hade därför varken kök eller badrum och jag var så sugen på ägg men med bara mikron gick det inget vidare.

  2. Jag såg faktiskt en liten behållare för att koka ägg i mikro på coop för många år sedan. Man skruvade isär behållaren som hade en inre ”korg” för ett ägg. Fyllde på med vatten innan man skruvade ihop den igen och körde den i mikron.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.