Lim i håret och tapet på väggen

är inte riktigt hela sanningen men ganska nära. Jag har inget i hårt vad jag vet även om det stänkte som bara den. Detta klister skulle på väggen och sedan tapeten på. Hallen blev inget med alls och bara halva köket fick tapeter men vi är väldigt nöjda med dagen ändå.
Köket köpte vi färdigt så nu finns allt vad vi vet och plånboken är bra tom, den ekar som bara den om sanningen skall fram. Får se om det hinner bli nudlar eller om försäkringsbolaget är snabba från den 10:e oktober, jag tror ´et när jag ser ét är ett bra dialektalt utrryck i detta sammanhang. Vi fick allt hemkört för bara 495:- vilket var värt vartenda öre för i det ingick också inbärningshjälpen (genom fönstrena blev det, bäst så) och det vägde en hel del med två IKEA vagnar fulla (ordentligt packade så dom var mer än fulla)
Nu skall vi äta middag och sedan blir det sängen för tröttmössorna Jonsson och Wesenlund.
P.S. Mannefredde tänkte både bada i väggfärgen och sedan tyckte han att limmet verkade trevligt men turligt nog bidde det varken det ena eller det andra. D.S.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.