Jubel hos Göken!

Mannfreds favorithörna är klar i hallen, precis vid ytterdörren. Vi köpte det simpla men faktiskt, i våra ögon, geniala antihalkmattan som IKEA har till lådor bland annat. En sådan genomskinlig plastrulle och så självhäftande kardborreband och nu är Mannefreddes lilla sitthörna i hallen klar och den nymålade väggen är skyddad och skyddet är enkelt att ta bort och tvätta rent. Mattan är mjuk och också enkel att böja in så att den passar i hörnet och samtidigt skyddar den bättre än bra.
Lyckan för herrn i fråga var vad man kan säga total och han var full av eufori av att äntligen är något sig lite likt.
Köksväggarna är spacklade och strax skall där slipas och så en snabb grundmålning av doftfri färg, icke farlig alltså, sedan snabbt till Coop Forum och så IKEA för det sista i köksväg (vad vi vet) och så hem för att hinna få upp tapeterna (för dessa krävdes det målning först innan limning direkt på det målade) och sedan en runda i bastun, rättare sagt duschen innan vi båda stupar i säng.
Hallmöblerna skall upp under dagen också, planerna är så iaf och om vi hinner eller tiden räcker till får vi se för tidigt i säng skall jag iaf och jag misstänker att herrn (nu nyvaken) också vill i säng tidigt.
Särskilt mycket matlagning har det inte blivit, varken tiden eller orken har funnits och jag längtar så tills dess att båda finns. Jodå, tiden kommer åter att finnas så snart allt detta är över och vi får en mer normalt fungerande vardag här hemma och det är bra länge sedan som det känns.
Solen skiner ute och det är en vacker höstdag, inte kallt och inte för blåsigt. Åter till väsentligheterna.
Jo, jag fick ingen sovmorgon denna dag heller, vaknade 06:05 och var så trött så jag försökte somna om men gav upp efter en liten stund men nu känns det som att jag kan somna men nu fungerar det inte. Nu, klockan är 08:55

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.