Mia har kommit hem!

I fredags kom Mia hem från Finland, en vecka tidigare och väldigt skönt för alla nära och kära. Bilolyckan hände när Mia och hennes bror bara hade en dryg mil kvar till deras farmor. Halkan är trolig orsak och att dom först träffade en lastbil och sedan kom bussen som tog det sista. Det känns skönt att veta så långt det nu är möjligt att veta.
Jag känner mig ff väldigt distanserad men mindre än tidigare. Jag vet däremot inte hur jag skall bete mig riktigt och hur stötta Mia´s mamma. Jag känner mig väldigt valhänt och också ganska klantig.
Tessan har slutat gå på endorfinerna och på något sätt är det bra trots att hennes MS smärtor är där för fullt igen. I övermorgon är det dags för avfärd mot Humlegården för i morgon sätter det fart med hennes rehab. Veckan blir väldigt fylld av Mia och det som skall ordnas till begravningen.
Detta blir en makaber månad med födelsdagar och 2 begravningar och båda sker inom en dryg vecka från KA´s födelsedag till Mia´s begravning. Mia´s bror begravs den 16:e men vi kände inte honom så vi skall inte närvara. Den 17:e begravs KA´s moster.
(Hade glömt skicka upp detta i går så nu kommer den idag, 060305)

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Bara var. Finnas till hands. Behövs inga ord, räcker med att någon är där, bryr sig, sätter på lite fika, hjälper till att andas..gråter tillsammans..
    Det finns så mycket man kan göra för dom som blir kvar.
    Var dig själv bara Carina, det räcker långt det lovar jag dig!
    Varm kram Tuija

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.