En ”tjött” man skall jag hämta alldeles strax.

KA har suttit på Danderyds Akuten sedan i eftermiddags och blir nu avlöst så han kan komma hem. Han har jobbat sedan 07:30 i morse så jag gissar att han är bra slut. Resa hem kunde han få i form av klippkuponger eller som det kallas, remsa. Grejen är att resan hem tar minst 1½ timme så det är inte aktuellt eftersom avlösningen dröjer åtminstone 1 timme till. Mannefredde och jag hämtar, tur att åkverktyget står här hemma.
En världsnyhet är att solen faktiskt sken i eftermiddag men morgonen kantades av snöfall och trafikkaos eftersom det snöade så fungerar inte mycket i stora staden.
Serverflytten kommer antagligen att ske under morgondagen och jag hoppas att allt kommer att fungera eftersom jag är på jobbet då. Det mesta ligger där det skall ligga förutom att scripten inte är ägda på rätt sätt och alltså inte fungerar men det måste ändras på av teknikern.
Ha en trevlig kväll!

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Hej Carina!
  Hur jag än gör så kan jag inte länka till din sida. Det står hela tiden Forbidden… jag har testat alla varianter men icke… är jag knäpp eller?

 2. Hej Ordbankaren!
  Vad skumt, på vilket sätt står det förbidden? Jag förstår inte riktigt. Kan det ha med att göra att i natt och under dagen har serverbytet skett (i går kväll) och under dagen dansar DNS runt tills allt är klart.
  Får du ff forbidden. Du har väl vårat hemnummer, ring annars så kan jag kika på det. Du, en tanke, har du månne flytande IP så att din IP har spärrats tidigare.
  Försöker du länka till ett särskilt inlägg, dvs typ en trackback så kan det vara att jag måste ändra något efter flytten som inte är helt färdigt ännu alternativt har ändrats.
  Hoppas du har fått till det annars så vet du vart du skall hojta åt för håll 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.