Trackbackspammare får härmed stora problem

och DET gillar jag väldigt mycket. Ett väldigt enkelt script Tcode, eller plugin som det är, skapar ett tillägg till alla trackbacklänkar och det ser bara människan med blotta ögat. Det går INTE att via script automatspamma längre. Koden skapas automatiskt av ett java tillägg i MT´s javamall. Vill någon ha det så går det att hämta här
Jag använder enbart Tcode för Ccode orkade jag inte felsöka i går kväll för något missade jag där tydligen. Än så länge har jag/vi inga spamkommenterar så jag behöver just nu inte bry mig så mycket. Det finns ett måste och det är att alla bloggar som ligger under samma installation, i vårt fall 9 stycken, måste använda sig av detta och då uppdateras via javascriptet och en rebuild av alla individual entries. Det gick bra det också men några måste jag ff fixa det på, jag har några testbloggar för olika saker och med olika funktioner som tydligen aldrig blir klara.
Kika själv på en trackbacklänk så ser du dom extra siffrorna efter den 3-siffriga tb adressen till inlägget.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.