Fungerar det att kommentera bättre nu?

Jag är nyfiken på om kommentarerna fungerar bättre nu och om tillgängligheten på sidorna funkar bättre nu? Skulle det göra det så var en av några plugins som drog ner funktionerna och gjorde så att saker och ting skevade ur.
En annan, viktig sak (för mig iaf), pga av den ökade trackbackspamningen som sker så uppdaterar jag våra .htaccess filer varje dag (i den mån orken finns) för att spärra ut dom från att ens kunna komma åt domänen. Dom spärras via Autoban pluginet till MT så det är bra men jag vill inte bara rensa där. Skulle du eller någon du vet bli spärrad så säg till att så är fallet. Kan du inte komma åt att kommentera om du läst detta via RSS så maila mig. Klicka på mitt namn längst ner i inlägget eller skriv till cwj[krumelur]domänet (gokboet).nu. Jag övertydligar mig en aning, ta bort [krumelur] och ersätt med @ och domänet är ju lätt, gokboet och punkt.nu är också enkelt. Jag gör allt jag kan för att undvika spam, förlåt om jag är grekisk.
God natt!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.