Många saker är det

som man har i en väska där både plånbok, sminkväska, pass och övriga saker fanns med. Hicka fick jag, bara mitt norska pass kostar 1100:- och det tänkter jag inte skaffa nytt nu utan det får bli den dagen ekonomin tillåter en resa någonstans där det krävs eller om jag får ut det i ersättning från försäkringsbolaget.

Lite skit med passet, det betyder att inte ens en kryssning till Tallin skulle gå i dagsläget (vi har poäng innestående), fasen det är halva vår månadsbudget. Jag har redan ordnat mina glasögon, rättare sagt gjort en ny syntest och fått kostnadsförslag samt fått det godkänt, nästan iaf eftersom bågarna var mer än dom godkände men det löser sig kemiskt den dagen för glasögon måste jag bara ha. Jag får pussla ihop det med ersättningen jag förhoppningsvis får från försäkringsbolaget.

Det är tråkigt att inte kunna läsa ordentligt för det går men mina ögon blir otroligt trötta och det är lite svårt att tyda orden. Om 2 veckor kan jag läsa ordentligt igen hoppas jag.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: En radiodagbok | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.