Det går inte att föreställa sig

saker man inte själv ställts inför. Jag har stått inför sådana främmande situationer ett antal gånger och vet inte alls vad jag kan göra eller skulle kunna göra. Jag skulle så gärna kunna vilja göra något för att underlätta, göra rätt eller bara lindra lite.

I dag skall lilla Moa opereras och jag kan absolut inte föreställa mig hur Mamma, Pappa och syskon mår och vilka känslor som river och sliter inombords. Vi håller allt vi har att hålla i och vi tänker på er.

Tänk på Moa idag.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Hej Mor och Far!
  Det är helt otroligt hur bra det har gått. Jag förundras över hur fort Moas grund återhämtning har gått och att ni faktiskt redan är hemma sedan i går kväll.
  Ni kan ju gissa hur omöjligt det var att få ihop något som kunde liknas arbeta innan sms:et kom att op gått bra. Det går ju inte att jämföra med hur ni kände det alls men ångestladdat var det.
  Nu skall resten gå på samma vis och små barn läker ju fort till skillnad från vuxna.
  Kramar till hela familjen och vi väntar på rapport.

 3. Moas op har gått precis som planerat det enda som inte var planerat var vårt insjuknande i magsjuka strax efter att vi lämnat av henne så nu sitter vi i karantän till söndag natt. Att inte få se och sjunga för vår lilla sessa är tortyr av 4:e graden. Bella var dock uppe och filmade henne och hon ser ut att sova sött, drän och respirator är frånkopplade. Förhoppningsvis fortsätter hon på detta snabba tillfrsiknande.
  Kramar till er!

 4. Vi mår väl under omständigheterna bra, Moa ligger just nu på operationsbordet och ångesten är på topp!
  Vi hör av oss då vi vet mer vid lunchtid!
  Kramar för er omtanke!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.