Tanken var …

att skriva lite roligt om KA´s och min minikryssning till Helsingfors, vara lite fyndig åt en blivande (nu är hon) 40 åring (HerrBerts, Sessans och Shirleys "mamma") Sandra (stort grattis på rätt-sida.strecket-födelseda´n) och annat.

Allt det kom av mig när jag ville kika på vad Moa och hennes föräldrar (Ingrid, Kalle) skrivit för något. Moa klarade sin prematura födsel, operationen mot hålen i hjärtat och nu har det upptäckts att hon har () . Jag letade runt på nätet för att kolla vad det innebar och första tanken var okej, en shunt men det är väl ok men så enkelt är det inte. Vi satsar allt vi har på att måndagens eller tisdagens röntgen skall visa att det "bara" är Moas prematura födsel som ställt till det och att växer till sig naturligt.

Jag önskar att jag kunde trolla men jag har inte den förmågan. Inga önskningar i världen kan lindra den oro om hur det skall gå och eventuella konsekvenser för Moa. Det är ruter i lillfröken så jag försöker tänka lite skämtsamt att har hon klarat det som hittills skett borde detta gå som en men jag vet att så enkelt är sällan saker och ting. Jag önskar och hoppas att detta går bättre än bra. Mina, våra, tankar går till hela familjen.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Ingrid: En sak är säker, oavsett om det medför komplikationer eller inte för Moa så kommer hon att bli en bestämd tjej. I går när jag letade mer information så läste jag om en hockeyspelare som läckage upptäckts i vuxen ålder efter en skada. Det läckaget hade han haft sedan liten utan att det märkts någonstans.
    (((Kramar och omtankar))) och så en himla dos, YES vi fixar det här.

  3. Tack Carina (m fl)! Så många fler ord har jag inte just nu men att veta att ni är med, i tanken känns varmt i hjärtat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.