Blandag kompott

Jag hittade denna viktiga sida när jag surfade runt mitt i uppdateringar i datorn (jo, jag har fått min bärbara åter efter nästan 3 månader) Sidan tillhör en grupp som heter Stoppa pedofilerna Nu som aktivt arbetar mot pedofili.

Sprid gärna länken för det finns matnyttigheter för både barn och vuxen som vill försöka göra  skillnad i att motverka andra från att drabbas.

Så här står det på deras sida:
"Stoppa pedofilerna Nu (SPN) är en grupp som aktivt arbetar mot pedofili, på nätet och i samhället genom information och kunskapsspridning. Vi söker upp och letar reda på pedofiler på internet och anmäler och rapporterar dem till, media, polis och andra instanser. Här finner du information om * var man kan få hjälp Ähur man anmäler * Vad du bör tänka på om du är ung *aktuella artiklar och mycket annat."

Tolkningar är alltid fri men ibland önskar jag att man inte dömer först utan läser flera gånger. Jag hittade en underbart söt historia hos Micki Jag skrattade och skrattar ff samtidigt ser jag dilemmat dessa barn har i att passa in.

Jag tyckte historien var så oerhört talande och kanske kan det väcka en och annan tanke hos oss boende i Sverige som tycker att dom skall göra som "vi", leva som "vi" och helt enkelt vara något dom inte är. För vi är alla udda, mer eller mindre, vi är inte stöpta i samma form och vi är framför allt varken mer eller mindre än vår näste.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.