13 år sedan

hände en stor sak i mitt liv. Då var det fest, tjo och tjim och jag tror vi var på väg in till stan vid ungefär samma tid.

Vi kom in lokalen (gamla firman) till ”Afrikan Beat” (den är viktig för mig och har så varit sedan Aureol seglade iväg i med vår familj från Liberia på väg till Ghana, men jag minns den mest från Ghana när vi sa farväl till andra familjer som flyttade ”hem” till Norge med henne.)  Vi dansade ”falsk” vals, halvbuggade till (inatt, inatt är det du och jag) ”Inget kan stoppa oss nu”. Vi hade roligt med god mat, glada och viktiga människor omkring oss och det både var och är ett minne för livet.

Ikväll var det en stillsam kväll här hemma men det var skönt. KA hade bytt arbetspass för tanken var att krascha in på ett ”vernissage” men huvudpersonen rymde visst tidigt.

Det hade varit roligt att gå ut och äta och om 2 år är det 15 år, då kommer vi att kunna gå ut och äta om vi räknat rätt. 15 år, är mer än 13 och ännu en milstolpe i dubbelbemärkelse i vårt gemensamma liv.

Tack och lov för min Kalleman.

vi

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Åsa, Nina, CarinaR och Kalle: Tack och bock från oss båda fast kanske är det någon som istället beklagar, you never know, do you?
  Nina: Jag skrev sent på natten, närmare midnatt.
  Kalle: Jag vågade inte själv, rädd för dåliga besked, men tänkte precis be KA försöka få tag på Acka. Skitmodem 😉

 2. Man får gratulera på dagen!
  *nyss installerat modemet*

 3. Grattis i efterskott från mig också! 🙂

 4. Jag som kikar in femtielva gånger om dagen för att se om du uppat och så missade jag den enda dagen jag inte kollade.
  Ett stort grattis i efterskott.

 5. Grattis i efterskott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.