Caiquebesök i helgen

men det är inte hela sanningen för päronen kommer också. Vi skall vara "barnvakt" åt Vivvi och Melker under 3 veckor från veckan före midsommar. Melker känner vi sedan tidigare men Vivvi känner vi inte så väl. Vi träffade Vivvi och Melker med päron för 3 veckor sedan och det gick jättebra ända tills Vivvi blev upptrissad av KA i leken och då djävlar blev det blodsutgjutelser när KA försökte bromsa ner.

Vi får se hur det går på söndag. Oavsett hur det går skall vi passa dom men det är skönt om kriget är över innan så att vi får ha lite trevligt också och inte bara fullskaligt caiquekrig. Caiquen må vara liten men det gör fasen så ont av deras bitande.

Stackars våra pälsbollar säger jag bara, dom tycker det räcker med 2 marodörer. Hoppas vädret blir bra på söndag för då kan vi ha badkalas i buskarna. Nej, vi tänker inte släppa lös 4 caiquar i buskarna men Mannfred kan ju visa hur hon gör och Kurt Grönstedt också för han är lite mer van.

Lite roligt med Vivvi är vi träffade henne för ett antal år sedan på Lida Countrefestivalen men då hette Vivvi Palle och troddes vara en kille. Tänk så livet kan vara med caiquar och kön.

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.