Brådska är bra men inte alltid :(

I tisdags hade jag bråttomt för jag skulle vara med på en gruppdiskussion angående schampoo. Skyndade mig för att kunna ta rätt buss från jobbet och sedan skulle jag ta tunnelbana och byta för att sedan gå sista biten.

Inte ett papper fick jag med mig i brådskan vilket gjorde att jag givetvis gick till fel adress, 4 istället för 34. Resultatet blev att jag stressade iväg helt i onödan för jag kom 4 minuter för sent och då hade dom redan kört i gång.

I onsdags skyndade jag mig för att hinna med pendeln mot Jakobsberg för att köra fröken till tandakuten. Jag tog en genväg trots det regniga vädret och mot bättre vetande. En genväg nedför en liten backe som fått en naturlig stig.

Tänkte efter ordentligt och satte ner hälarna så jag inte skulle kana iväg och 1, 2 och 3 steg gick finfint och sedan sa det liksom bara tjong Flög är lindrigt beskrivet men det gjorde jag och av någon anledning landade jag på båda fötterna i slutet av den, nu, leriga backen. Jag slog mig rätt rejält och var dessutom full med det där fina bruna som kallas för lera. Min jacka gick sönder och jag haltade vidare mot pendeltåget. Folk undrade säkert, jag såg definitivt ut som att jag hade bajsat på mig i baken och på ryggen.

Jag missade givetvis tåget jag skulle ta och fick ta nästa som var försenat annars hade jag missat det också.

I kväll skall vi nattvandra och jag undrar lite i min värkande kropp om hur det skall gå eller rent av om jag lyckas ställa till ännu en sak. Jag vet ju att jag har muskler iaf och vissa hade jag ingen aning fanns vad gäller att vara medveten om de.

Ha en bra helg trots det blöta från ovan.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Kalle: Ja du … Man kan ju aldrig veta men både ni och vi är ju ganska luttrade vid det här laget.
  Vilket skräp med bilen 🙂
  Jag skall hälsa herrn och du får ge din kära en stor kram.

 3. Monica: Jodå, här tog vi det lugnt eftersom mina lemmar och annat fortfarande gjorde och gör ganska ont ff. Det ger sig väl under veckan om inte annat.
  Nattvandrandet blev lugnt och så sent var vi inte hemma, kring 02:30 tiden eller något ditåt.
  Önskar dig detsamma även om helgen redan rymt 🙂
  Kramar från ett grått och trist Kungsängen

 4. Beviset för att en olycka sällan kommer ensam. Det svåra är att veta när de alla kommit. 🙂
  Trevlig helg och hälsa!

 5. Aj aj då, en sån otur!
  Ta det lugnt ikväll så det inte händer något mer elände.
  Önskar dig och gökboet en fin helg!
  *Kram!*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.