Nu är alla delar MT4 RC4

Någon variant i nya arkivtyper kan ligga oklar men det märker jag inte genast. Ser någon något så säg till är ni snälla så grejar till det rätt. Jag vet att något av KA´s arkiv inte använder hans mall utan har fått det nya standardmall utseendet och det måste fixas till.
Är det någon som har problem med att det ser helt nytt ut och behöver hjälp av Gökboets hemsidesboende så hojta. Det är inte så svårt som det verkar.
Några delar skall göras om från att ha använt sig av 2 bloginstallationer (ex KA´s och Gökarnas) för att få till det rätt och bara bli en blogdel för nu finns det som standard ”pages” dvs vanliga sidor som är enkla att göra utan att bryta ner ”archive mappings” i mikroflis som jag gjort tidigare.
Det tar tid innan jag blir klar med det och tid har jag inte riktigt dagtid (förutom i dag) eftersom jag jobbar.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.